Toidupank kogub Paides ja Türil annetusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostukäru
Ostukäru Foto: freewebs.com

Toidupank korraldab sel nädalavahetusel toidukogumispäevad. Järvamaal saab abipakke jätta veel ka täna Paide Maksimarketis ja Türi Konsumis.

Järvamaa toidupanga koordinaator Peedu Pärl sõnas, et nädalavahetusel on Paide Maksimarketis ja Türi Konsumis kell 10–18 vabatahtlikud toidukärudega, kuhu kõigil soovijatel on võimalus jätta annetusi. «Annetusi koguda abistavad vabatahtlikud tunneb ära põllede järgi ja nad jagavad poekülastajatele ka flaiereid,» lisas  ta.

Annetustena ootab toidupank pika säilivusajaga toiduaineid. «Näiteks konserve, purgisuppe, makarone ja  muud,» täpsustas Pärl. Toidupanga toidukogumispäevad on samal ajal ka Tallinnas, Tartus, Narvas, Viljandis ja Haapsalus.

Kel on soovi abivajajaid rahaga aidata, saavad teha ülekande toidupanga arvelduskontole  10220210780223,  MTÜ Süda-Eesti Sotsiaalkeskus.

Järvamaa toidupanga koordinaator Peedu Pärl vastab küsimustele telefonil 5742 0421. Järvamaa toidupank alustas Eestis kümnenda toidupangana tööd septembris. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles