Neljapäevane Järva Teataja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Türi valla juhid tahavad järgmisest aastast tõsta valla kõikide lasteaedade kohamaksus lapsevanema osalust 12,8 eurolt 20 eurole, mis teeb hinnatõusuks 56 protsenti.

 

* Koeru keskkoolis avati üleeile jõusaal. Järjepanu said sõna projekti algatajad maadlusklubist Järvamaa Matimehed, Koeru maaspordikeskuse nõukogu liikmed, valla ja kooli esindajad, koostööpartnerid. Eesti olümpiakomitee poolt on Koeru tulnud  endine tippkorvpallur Jaak Salumets. Lindi lõikas läbi Londoni olümpiamängudelt kreeka-rooma maadluses hõbemedali võitnud Heiki Nabi.

* Üheksa Villevere vanas koolimajas elanud pidevat sotsiaalabi vajavat inimest paigutati esmaspäeval  endise Kabala lasteaia uuendatud ruumidesse. Türi vallavalitsuse sotsiaaltöötaja Olga Laanepuu rõõmustas, et nüüd asuvad alkosõltuvuse tõttu pidevat hoolt vajavad kliendid tema töökohaga ühes majas ja on nii kogu aeg silme all.

 * Maakonna eakad püüavad igapäevatoimetustega hakkama saada, selgus neljas omavalitsuses tehtud uuringust. Samas ei teadvusta nad tuleohtu, mis teeb sellest suurima vigastuste riski.

* Reformierakonna Järvamaa piirkonna arendusjuht Liisa Hendrikson (22) ei häbene tunnistada, et partei noortekoguga liitudes ei mõelnud ta suurele poliitikale, vaid soovis saada endale stressipalli.

* Järgmisel reedel antakse Tartus Johannes Käisi seltsi korraldataval aastakonverentsil kätte Käisi-nimelised preemiad. Üks preemia saajatest on Türi põhikooli loodusõpetuse, loovuse, ettevõtlusõppe õpetaja Loona Pärl.

 * Internetiajastul on paljud koolilehed kolinud internetti, kuid leidub koole, kus õpilased ei pea paljuks vabast ajast paberlehte kokku panna ja välja anda ning sellega tava elus hoida. Viie gümnaasiumi küsitlusest selgub, et korrapäraselt ilmub paberleht kolmes koolis.

 * Agarate jõusaalis käijate Paides algatatud lamades surumise võistluste mõte oli anda kohalikele võimalust end omavahel võrrelda. Ajapikku on kohalikud asendunud siiski külalisvõistlejatega. Eelmisel laupäeval kogunes Paide E-Piima spordihalli aeroobikasaali linna lamades surumise karikavõistlustele 15 meesvõistlejat ja üks naisvõistleja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles