Robotid käisid joone järgi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koigi koolis tegutseva robootikaringi liikmed Marta Tull (vasakult), Karita Vaikjärv, Kerli Aasa, Stella Siilak ja Siive Kams osalesid Robotexi võistlusel esmakordselt. Ligi neljakümne võistkonna seas kahekümneviies koht saavutada polegi paha tulemus.
Koigi koolis tegutseva robootikaringi liikmed Marta Tull (vasakult), Karita Vaikjärv, Kerli Aasa, Stella Siilak ja Siive Kams osalesid Robotexi võistlusel esmakordselt. Ligi neljakümne võistkonna seas kahekümneviies koht saavutada polegi paha tulemus. Foto: ANDRUS KOPLISTE

Nädalavahetusel Tallinnas olnud robotivõistlusel «Robotex 2012» osales ligi pool tuhat võistlejat Eestist ja kaugemaltki. Tuleristsed sai ka Koigis tegutsev robootikaring.

Teist aastat noori tehnikahuvilisi Koigis juhendav Andrus Kopliste ütlust mööda käis viieliikmeline võistkond «Robotexil» esimest korda, pannes end proovile joonejärgimise võistluses. «See tähendab, et robot pidi jälgima joont, mõtlema ja mööda etteantud joont raja läbima,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles