Türi selgitab aasta tegu ja tegijat

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Esimest korda selgitab Türi vallavalitsus koos kõigi valla elanike abiga välja sündmuse, mis väärib aasta teo tiitlit, ning inimesed, kes on kaasa aidanud valla arengule ja tuntusele.

Konkursi «Aasta tegu ja aasta tegija 2012» mõte on vallavanem Pipi-Liis Siemanni selgitusel soov väärtustada ning avaldada avalikku tunnustust parimatele tegudele ja inimestele, kes on silma paistnud, aidanud kaasa valla arengule, tuntusele või olnud positiivse mõjuga.

«Tunnustuse vääriliseks võib saada ükskõik milline ettevõtmine, mis möödunud aasta jooksul on vallale või türilastele olulise tähtsusega,» täpsustas ta. «Kutsun kõiki olema julged märkama ja esitama inimesi ja tegusid, mis väärivad avalikku heakskiitu.»

Ettepanekuid aunimetuste määramiseks on oodatud tegema isikud, asutused ja ühendused. Selleks tuleb esitada vormikohasel plangil tegija või teo lühikirjeldus ning esitaja kontaktandmed. Ettepanekuid oodatakse Türi vallavalitsuse kantseleisse (Kohtu 2, Türi) või e-posti aadressile: vallavalitsus@tyri.ee hiljemalt 7. veebruari kella 17ks.

Konkursi võitjad ja aunimetuse määramise üle otsustab Türi vallavalitsus. Tänukirja ja mälestuseseme saavad tublimad kätte 22. veebruaril Eesti Vabariigi 95. aastapäeva pidulikul tähistamisel Türi kultuurimajas. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles