Saalihoki täitis Väätsa spordihoone

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil: Väätsa Cupi võitjad: Imavere/Türi võistkond koosseisus Karolin  Puusepp,Rasmus Juhanson,Delys Oeselg,Kirke Perillus,Margit Kiik,Lisete Palmi,Annabel Okas,Ken Järve,Janek Martsepp.Janar Järmut,Joosep Erm,Sander Soo,Indrek Tamm.
Pildil: Väätsa Cupi võitjad: Imavere/Türi võistkond koosseisus Karolin Puusepp,Rasmus Juhanson,Delys Oeselg,Kirke Perillus,Margit Kiik,Lisete Palmi,Annabel Okas,Ken Järve,Janek Martsepp.Janar Järmut,Joosep Erm,Sander Soo,Indrek Tamm. Foto: Erakogu

Eile Väätsa spordihoones toimunud saalihokiturniiri «Väätsa  Mini Cup 2013» võitis Imavere/Türi võistkond.

Võistlustel osales viis võistkonda üle Järvamaa ja Oru põhikooli võistkond Harjumaalt. Pingelistes ja tasavägistes  mängudes saavutas võidu Imavere/Türi  võistkond. Teine koht kuulus Paidele, kolmas Orule, neljas Väätsale ja viies Retlale. Võistluse korraldas MTÜ Järvamaa saalihokiklubi koostöös Väätsa vallavalitsusega.

Võistluse peakorraldaja ja Järvamaa võistkondade treener Taiga Laur jäi võistlusega väga rahule. «Osales ligi 60 noort saalihokimängijat. Kuni viimase mängu lõpuni ei olnud võimalik võitjat ennustada,» ütles ta. «Eriline tänu lapsevanematele,kes lapsed kohale transportisid ja valjuhäälselt kaasa elasid. Suur tänu kohalikule noormehele Sten Perillusele, kes osutas võistluse organiseerimisel ja reklaamimisel suurt entusiasmi.» (JT)

TEAVE

Võistkondade parimad mängijad:

Imavere/Türi: Margit Kiik

Paide: Gabriel Simson

Oru: Saskia Ormak

Väätsa: Johannes Martin Saar

Retla: Endel Luts

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles