Türil pussitati meest

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Pärnu Postimees

Laupäeva õhtul veidi enne kella kümmet märkas Türi linnas patrulliringil olnud G4Si ekipaaž Jaama tänaval sõiduteel lamavat meest, kelle juures seisis ohutuledega auto.

Asja lähemalt uurima läinud turvatöötaja nägi lumel on verd ja teel lamaval ligi 60aastasel mehel torkehaava õla piirkonnas. Abivajaja oli teadvusel, kuid juhtunu asjaolusid täpsustada ei suutnud.

G4S kommunikatsioonijuht Julia Garanža teatas, et vigastada saanud mehe juures peatunud auto juht helistas kiirabisse, patrullekipaaži turvatöötaja teavitas politseid ning hakkas kohe vahepeal teadvuse kaotanud mehele häirekeskuse juhendusel esmaabi osutama.

Verejooksu peatamiseks pani turvatöötaja kannatanu haavale rõhksideme ning jätkas kiirabi tulekuni esmaabi andmist koos sündmuskohale saabunud Paide politseijaoskonna patrulliga.

Meedikud viisid abivajaja haiglasse. Juhtumi uurimiseks alustas politsei Lääne ringkonnaprokuratuuri juhtimisel kriminaalmenetlust karistusseadustiku kehalist väärkohtlemist käsitleva paragrahvi järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles