Paides avati uus kauplus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Sõbrapäeval avas Paides Tallinna tänavas uksed spordi- ja vabaajakauplus, mis müüb rõivaid ja toidulisandeid. 

Osaühingu Anna Kauplus juhatuse liige Ego Hallika ootab poodi inimesi, kes peavad lugu liikumisest ja veedavad vaba aega sportlikult.

Kuid eriti on Hallika selgitusel teisipäevast laupäevani avatud poodi asja motokrossihuvilistel, jalgrattasõidu harrastajail, jõusaali kasutajail ja aeroobikatreeningutel käijail.

Aktiivse harrastussportlasena tuli Paide vallas elaval Ego Hallikal käia spordirõivaid ja -vahendeid ostmas kaugematest keskustest. «Kui treeningutel hakkasid teisedki küsima, kust minu rõivad ja vahendid pärit on, otsustasingi kaupluse Paide teha,» selgitas ta. «Olen ise müüja, tean soovitada ja kui millegi järele on veel vajadust, siis seda ka muretsen,» täpsustas ta.

Lisaks rõivastusele on Hallika juurest osta toidulisandeid, et kaalu langetada ja hoida või lihaseid kasvatada. Hallika selgitusel on tegemist Taanist pärit toidulisanditega, mis on heaks kiitnud ka Audentese spordikool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles