Paide linn selgitas preemiasaajad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Maaring (vasakul)koos võistkonnakaaslase Kerli Haasiga.
Marit Maaring (vasakul)koos võistkonnakaaslase Kerli Haasiga. Foto: Erakogu

Esmaspäevasel linnavalitsuse istungil määrati Paide linna 2012. aasta haridus-, kultuuri- ja spordipreemiate saajad ning eelmise aasta parim sportlane.
2012. aasta hariduspreemia pälvis Paide Täiskasvanute Keskkooli matemaatikaõpetaja Mari Üürike,
kultuuripreemia saab Paide Ühisgümnaasiumi inglise keele õpetaja, dirigent ja laululooja Tiina Kivimäe.

Paide linna 2012. aasta spordipreemia pälvis Paide Ühisgümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Andres Siilak ning aasta parima sportlase preemia saajaks osutus korvpallur Marit Maaring.
Paide linnapea Kaido Ivaski sõnul on kõik tänavused laureaadid tähelepanuväärsed. «Tänavuste preemiate saajad on oma pika ja visa tööga andnud suure panuse Paide linna ellu. Märkimisväärne on laureaatide järjepidev töö ja tegutsemine Paides ja nad on kindlasti eeskujuks paljudele,» ütles linnapea.
Iga preemiaga kaasneb ka 300 euro suurune rahaline kingitus. Preemiad antakse üle Eesti Vabariigi aastapäeval 24. veebruaril Paide Raekojas kell 13 algaval pidulikul kontsert–aktusel. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles