Väätsa vald tänab tegijaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa Agro juhatuse esimehe Tiit Tuuleveski.
Väätsa Agro juhatuse esimehe Tiit Tuuleveski. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Väätsa vallavolikogu otsusega pälvib Vabariigi 95. aastapäeval Väätsa teenetemärgi kaks teenekat vallakodanikku: Asta Suurkivi ja Tiit Tuuleveskit.

Suurkivi on andnud panuse valla kultuurielu edendamisele ja rahvakultuuri hoidmisele ning valla volikogu liikme ja esimehena on Tiit Tuuleveski andnud olulise panuse kogu Järva maakonna arengusse ning pälvinud selle eest 2009. aastal ka Järvamaa teenetemedali.
Lisaks teenetemärkidele tunnustab Väätsa vald mitmeid koostööpartnereid tänukirja ja hinnalise kingitusega. Valla tänukirja pälvivad hea koostöö eest maavanem Tiina Oraste, maavalitsuse nõunik Ants Leppoja, AS Väätsa Prügila juhataja Aivar Lõhmus, pikaaega Kaitseliidu Järva maleva staapi juhtinud Vello Pops.
Tänukirjaga peetakse meeles Taavi Partsi, Kadri Piusi, Igor Roosmaad, Urmas Mäenurme, Maarika Grazerit, Leida Madrust, Evelin Puntso ja Anneli Tumanskit.
Teenetemärgid ja tänukirjad antakse üle Väätsa mõisas vabariigi aastapäeva kontsert-aktusel 22. veebruaril algusega kell 16. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles