Gross avab täna uue kaupluse

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grossi toidukauplus Koerus enne avamist.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Grossi toidukauplus Koerus enne avamist. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pool aastat tühjalt seisnud Koeru kõrtsis teeb täna uksed lahti Grossi toidukauplus.

Ettevõtja Oleg Gross ütles, et kas uue kaupluse avamisega Koerus jääb plussi tema või pool aastat tagasi seal uue kaupluse avanud Järva tarbijate ühistu, näitab aeg, kuid juba praegu on kindel, et sellest võidavad kohalikud elanikud. «Hindadega läheb meil seal kindlasti rebimiseks,» lubas ta.

Suurt kasumit ei looda Gross Koerus teenida, tema senine kogemus on näidanud, et see õnnestub suurte linnade kauplustel, kus inimestel on rohkem raha. «Suured ketid, nagu Rimi, Selver ja Prisma, tegutsevad üksnes linnades ja pole maale tulnud,» sõnas ta.

Grossile on see Järvamaal Paide, Türi ja Järva-Jaani järel neljas kauplus. Eelmisele kolmele on ta pidanud  ehitama uue hoone, aga Koerus tuli korrastada ajaloolist hoonet. «Ega seal kauplust avada olnud lihtne, kuid olen lõpptulemusega rahul ja usun, et suudame inimesi üllatada,» ütles ta.

Gross selgitas, et võrreldes varasemaga on uues poes ruumi rohkem, sest kasutuses kogu hoone, üksnes sadakond ruutmeetrit jäi toitlustuskoha tarvis.

Toitlustuskohta ei kavatse Gross Koerus pidama hakata, vaid loodab rentniku leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles