Matk kulgeb Jakobsoni jälgedes

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
C. R. Jakobsoni vahakuju.
C. R. Jakobsoni vahakuju. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Pühapäeval, 10. märtsil algab Vanaõuelt Kurgjale C. R. Jakobsoni surma-aastapäevale pühendatud traditsiooniline matk «Sakala teel», kuhu saab end kirja panna neljapäevani.

Soovist tuleb teada anda aadressil info@kurgja.ee või telefonidel 445 8171, 524 5054. Registreerimisel tuleb anda teada lõunasöögi- ja sõidusoov (missugusest punktist) ning matkamise liik (jalgsi või suuskadega).

Tellitud buss väljub Viljandist kell 9.20 Vabaduse platsilt. Sama buss viib matkajad Viljandisse tagasi. Koht bussis maksab täiskasvanutele (alates 18. aastast) kaks eurot. Lastele alla 18 aasta on sõit tasuta.

Oma autodega matkale minejad saavad sõiduki jätta Vanaõuele ning pärast toob buss nad Kurgjalt Vanaõuele tagasi (1 euro).

1961. aastast alates korraldatud «Sakala tee» matk kulgeb mööda metsateed Kurgja ja Vanaõue vahel, mida mööda C. R. Jakobson käis Viljandisse ajalehte toimetama. Matka pikkus on 12, 2 km. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles