Roosna-Alliku apteek pani uksed kinni

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Allikul lasteaia ja perearstiga ühes majas tegutsenud apteek pani neljapäeval uksed kinni ja edaspidi peavad sealtkandi inimesed käima ravimeid ostmas kaugemal.
Roosna-Allikul lasteaia ja perearstiga ühes majas tegutsenud apteek pani neljapäeval uksed kinni ja edaspidi peavad sealtkandi inimesed käima ravimeid ostmas kaugemal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Digiretsept ja liiga tihe konkurents maakonna keskuses sundis Paide Vee tänava apteeki sulgema oma haruapteeki Roosna-Allikul.

Paide Vee tänava apteegi juhataja Kai Kimmel ütles, et haruapteegi sulgemisel on mitu põhjust, mis taanduvad kõik rahale. «Üks põhjus on Eesti riigi olematu regionaalpoliitika, sest lisaks apteekidele suletakse maapiirkondades koole, postkontoreid, kauplusi ja sularahaautomaate,» sõnas ta.

Kimmeli selgitusel andis maa-apteekidele oma löögi digiretsept, sest varem pidi haige retsepti saamiseks arsti juurde minema ja et maal asub apteek enamasti arstikabineti läheduses, siis sealt osteti ka ravimid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles