Rahvusooperile meeldis türilase kirjand

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
26. jaanuaril jõuab Rahvusooper Estonias lavale Priit Pajusaare / Aapo Ilvese / Andres Puustusmaa ooper "Prints ja kerjus", mille nimiosades esinevad Märt ja Priit Pius, teistes osades René Soom, Jassi Zahharov, Rauno Elp, Aare Saal, Rosanna Lints, Janne Shevtshenko jt. Dirigeerivad Mihhail Gerts või Risto Joost, kunstnik on Ingrid Proos ja koreograaf Elo Unt. Valguskujunduse teeb Anton Kulagin.
26. jaanuaril jõuab Rahvusooper Estonias lavale Priit Pajusaare / Aapo Ilvese / Andres Puustusmaa ooper "Prints ja kerjus", mille nimiosades esinevad Märt ja Priit Pius, teistes osades René Soom, Jassi Zahharov, Rauno Elp, Aare Saal, Rosanna Lints, Janne Shevtshenko jt. Dirigeerivad Mihhail Gerts või Risto Joost, kunstnik on Ingrid Proos ja koreograaf Elo Unt. Valguskujunduse teeb Anton Kulagin. Foto: Toomas Huik/ Postimees

Eelmisel neljapäeval „Printsi ja kerjuse“ etenduse alguses kuulutas Rahvusooper Estonia pidulikult välja noorte kirjandikonkursi „Prahihoovist kuningakotta – õnn või õnnetus?“ võitjad. Parimate sekka mahtus ka 18aastase Türi ühisgümnaasiumi õpilase Heidy Mustkivi kirjatöö. Seda saab lugeda SIIT.
Kokku laekus võistlusele 80 tööd.
 

„Äärmiselt huvitav oli kirjandeid lugeda ja hea meel on tõdeda, et lisaks etenduse analüüsile oskavad meie noored näha ja välja tuua ka seoseid ning paralleele ümbritsevast igapäevaelust,“ kommenteeris konkursitöid žürii esimees ja auhindade üleandja, „Printsi ja kerjuse“ helilooja Priit Pajusaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles