Maavalitsus innustab lasteaialapsi liikuma

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järva maavalitsus kuulutas välja südamenädala «Sinu sammud loevad» konkursi, kuhu ootab liikumisürituste kavandeid lasteaedadelt.

Haridus- ja sotsiaalosakonna peaspetsialist Helle Põllu ütles, projektikonkursile on oodatud osalema kõik maakonna kohalike omavalitsuste lasteaiad. «Et näidata lastele, kui oluline on liikumine varasest lapseeast peale, on 15.–21. aprillini kestva südamenädala keskmes eelkõige liikumisüritused,» selgitas ta.

Põllu lisas, et toetuse suurus sõltub laste arvust ja võib ulatuda 30–90 euroni. Toetuse kogusumma on viimasel kolmel aastal olnud 1287 eurot. «Seni on kõik taotlused saanud raha ja saavad ka tänavu, kedagi me rahata ei jäeta,» rõhutas ta.

Põllu hinnangul on lasteaiad eelmistel aastatel kasutanud agaralt võimalust saada liikumisürituste tarvis raha. «Vaid neli lasteaeda on jätnud järjepidevalt taotluse esitamata, ju neil pole siis vaja,» lisas ta.

Taotlused tuleb saata hiljemalt 21. märtsiks maavalitsusse e-posti aadressil helle.pollu@jarvamv.ee.

Lasteaedade südamenädalat toetab tervise arengu instituut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles