Priit Värk: lahkun Tuleviku Paide ridadest

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Värk.
Priit Värk. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja


Kuna sotsid ja noortest koosnev Tuleviku Paide otsustasid ühendada oma jõud, otsustas Priit Värk valimisliidu koosseisust välja astuda.


Priit Värk ütles, et liitumises oli nii kõhklejaid kui ka pooldajaid, kuid kuna kaalukauss langes sotside kasuks, siis paratamatult ei jäänud muud üle kui lahkuda mõttekaaslaste hulgast. „Kindlasti ei maksa otsida minu ja Tuleviku Paide erinevas nägemuses liidu tulevase käekäigu osas mingit vaenulikku konflikti ning soovin siiralt, et sügisel valitakse nii mõnigi sõprade seast ka Paide volikokku,“ rõhutas Värk.

Värk põhjendas oma otsust kahe asjaoluga. „Esiteks, neli aastat tagasi Tuleviku Paidet luues oli minu ja ka teiste liikmete kindel nägemus, et liit jääb poliitiliselt iseseisvaks ühenduseks. Teiseks, ma olen IRL-i liige ja olin seda ka enne 2009. aasta KOV valimisi. Kuigi kohaliku omavalitsuse volikogude valimistel on ilmavaatel teisejärguline roll, siis kuna olen ikkagi saba ja sarvedega parempoolne, ei saa ma põhimõtteliselt sotsidega leibu ühte kappi panna.“
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles