Kersti Sarapuu vastab süüdistustele: lõuad pidada ja edasi teenida?

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti ja Arvo Sarapuu
Kersti ja Arvo Sarapuu Foto: Järva Teataja

Kersti Sarapuu vastus sotsiaaminister Taavi Rõivase süüdistusele, kus minister ütles, et poliitikud, kes kogusid Järvamaal kiirabireformi vastu allkirju, peaksid vabandama.

Ei, härra minister! On ennekuulmatu, et Eesti vabariigi liberaalset ilmavaadet esindav minister läheb riigikogu pulti ja riigikogu liikmete arupärimisele vastamise asemel hakkab süüdistama kodanikku, kes on julgenud kõrgel ja kaugel tehtud otsuste läbimõelduses kahelda ja küsib koos tuhandete teiste maakonna elanikega selgust.

Esmaspäeval sotsiaalminister Taavi Rõivase poolt riigikogu kõnepuldist minu aadressil korduvalt maha öeldud süüdistused on piinlikud. Need näitavad, et nooruke minister pole vaevunud süüvima kiirabi reformi selguse toomiseks algatatud allkirjade kogumise põhjustesse ja olemusse, ammugi Järvamaa inimeste muresse. Eelkäija Hanno Pevkur poleks selles ametis endale säärast pealiskaudsust ja lugupidamatust lubanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles