Uus monument kogub hoogsalt toetust

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihtsate väärtuste monument
Lihtsate väärtuste monument Foto: Erakogu

Juba mai lõpuks kerkib Türile lihtsate väärtuste monument, mille autor Sandra Allemann kogub internetilehel hooandja.ee selle tarvis toetust.
Tänase seisuga on kogunenud toetust juba 1743 eurot, eesmärk on kokku saada aga 3975 eurot. Annetamiseks on veel aega 22 päeva.

Allemann selgitab hooandja.ee lehel, et seoses magistritööga, mis käsitleb karastatud maalitud klaasi, valmib kunstiprojekt «Lihtsate väärtuste monument». «See on suurim ja töömahukaim teos, mille olen ette võtnud, ning mis nõuab koostööd erialaspetsialistide, ettevõtete ja heade inimestega. Minule tähendab lihtsate väärtuste monumendi teostamine, et unistusi saab ellu viia ka väikses Eestis ning selleks ei pea tingimata minema kodust kaugele. Kõigi heade hooandjate poole pöördun selle tõttu, et vajan toetust materjali ja klaasikinnituste soetamiseks,» kirjutab ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles