Eakad saavad esitada taotlusi toetuse saamiseks

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Neljapäevast on võimalik igal Paide linna eakal taotleda kuni 200 euro suurust toetust eluasemekulude, retseptiravimite, transpordi ja eluliselt vajalike põhjendatud kulutuste katteks.

Toetustaotlusi võtavad vastu Paide linnavalitsuse sotsiaaltöötajad aadressil Aiavilja 13 kuni 31. maini kellaaegadel 9.00 – 12.00 ja 13.00 – 15.00. Toetust saavad taotleda rahvastikuregistri andmetel Paide linna sissekirjutusega isikud, kes on 30. juuni seisuga vähemalt 63aastased.

Toetusavaldusele tuleb lisada kuludokumendid, mis tõendavad kulusid, mille hüvitamist soovitakse, ning ära tuleb märkida pangakonto, kuhu soovitakse toetuse kandmist. Taotluse sisseandmisele tuleb kaasa võtta ka isikuttõendav dokument. Toetusavalduse blanketid on saadaval aadressil Aiavilja 13.

Paide abilinnapea Janno Lehemetsa sõnul soovib linnavalitsus mai jooksul taotlused kokku koguda ning juba suvel toetused välja maksta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles