Mootorrattur põgenes politsei eest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Türil liiklusjärelvalvet teostanud politseinikele jäi silma kihutav mootorrattur, 43-aastane Erik. Tema liikumiskiiruseks mõõdeti 50-ne alas 92 km/h. Liiklushuligaanile järgi sõitnud politseinikud andsid Erikule vilkurite ja sireenidega peatumismärguande, kuid selle peale lisas ta hoopis hoogu juurde. Lisaks ohtlikele manöövritele näitas mees Türilt Särevere poole sõites politseinikele keskmist sõrme.

Erik suundus Türi-Arkma teed mööda Viljandi poole. Oisu kandis kaotasid politseinikud mootorratta silmist, kuna kaherattalise kiirendus ja ka lõppkiirus on oluliselt paremad kui sõiduautol. Enne seda õnnestus aga korravalvuritel ära näha sõiduki registreerimisnumber ja tänu sellele tehti kindlaks ka mootorratta omanik.
Erik tabati Viljandimaal Võhma ristis asuvast söögikohast, kus ta oli jõudnud endale juba alkoholi ja süüa tellida. Toidulaua tagant viidi ta kohe Paide politseijaoskonda ja hiljem kohtumajja. Mehele määrati karistuseks 20 ööpäeva aresti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles