Jaak Mae võttis uue ametipakkumise vastu

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13. Albu suusasõit Jaak Mae karikatele.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
13. Albu suusasõit Jaak Mae karikatele. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti Suusaliidu juhatus otsustas reedesel koosolekul rahuldada senise peasekretäri Margus Hernitsa tagasiastumisavalduse ja nimetas uueks peasekretäriks Jaak Mae, kirjutab Postimees.

"Nädal tagasi tehti pakkumine, mõtlemisaega ei antud. Ega ma vajanud ka. Usun, et saan tööga hakkama, tunnen teemat ja inimesi," sõnas Mae.

Hernits nimetas suusaliidu juhi kohalt lahkumise peapõhjusena suutmatust tagada suusaliidu eelarvet. "Käärid soovide ja tegelikkuse vahel on liiga suured," selgitas Hernits. "Ühed on valmis unistustest juppe maha lõikama, teised mitte," lisas ta.

Mae seevastu on valmis eelarvet täitma. "Võtan töö üle. Istume Hernitsaga maha ja vaatame, kaugel asjad on. Alade soovid ja plaanid on teada. Raha on vaja tõesti rohkem kui eelmisel hooajal, sest ilma mäestikulaagriteta ei tee me Sotši mängudel midagi ära. Minu kohustus ongi toetajatega kohtuda ja sponsoreid leida. Töö ei hirmuta. Meedia on mind 15 aastat treeninud, inimesi tunnen, olukorda tean. Muutub vaid see, et pean end inimestele teistviisi esitlema, peasekretärina," ütles Mae.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles