Järvalane edestas Balti konkurente

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltimaade orienteerumise meistrivõistlustel edestas Sigrid Ruul (keskel) lähimat konkurenti ligi 14 sekundiga. Päev hiljem toimunud teatejooksus sai ta kaela pronksmedali.
Baltimaade orienteerumise meistrivõistlustel edestas Sigrid Ruul (keskel) lähimat konkurenti ligi 14 sekundiga. Päev hiljem toimunud teatejooksus sai ta kaela pronksmedali. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetusel Lätis Kuramaa väikelinna Kuldiga ümbruses olnud Baltimaade orienteerumise meistrivõistlustel pani neidude N18 klassis paremuse maksma Sigrid Ruul.

Eesti 50-liikmelisse koondisse kuulus orienteerumisklubist JOKA neli sportlast, kes tõid koju kolm medalit. Sigrid Ruul võitis lisaks teatejooksus pronksmedali, samal alal sai kuldmedali kaela Henrik Berg.
Orienteerumisklubi JOKA president Paul Poopuu sõnas, et esimest korda liitus Baltimaade meistrivõistlustega ka Peterburi ja Valgevene koondis, mis suurendas konkurentsi ja lisas tulemustele kaalu.

Lähemalt loe teisipäevasest Järva Teatajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles