Järvamaa jahimehed olid tublid kokkajad ja laskjad

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Margus Ansu

Raplamaal Toosikannus toimuvatel jahimeeste kokkutulekul on Järvamaa jahimehed näidanud häid tulemusi kokandusvõistluses ja laskmises.

Kokandusvõistluses pakkus Järvamaa jahimees Kalle Grüntal praetud metskitse aju erilise retsepti ja sõnumiga.  „Kohtunikud andsid kümnepalli süsteemis hindeid seitse ja kaheksa, eks näis, mis lõpptulemus tuleb, eelmisel aastal sain eripreemia eriliselt maitsva kondistatud pardiliha eest praesaial.  Loodame, et tänavu läheb paremini,“ sõnas  Grüntal veel võistlustulemust oodates.

Tulemustest selgus, et taas jäi Grüntali laeks eripreemia originaalsema toidu eest,  ja absoluutarvestuses hinnati  praetud metskitse ajud viienda koha vääriliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles