Türi taaskasutab ja rohevahetab viimast korda

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Türi selle suve viimane taaskasutuslaat «Ühe vana, teise uus» toimub sel laupäeval kl 10st 13ni kultuurimaja juures. Müügiplats on kauplejale tasuta.

Laada korraldaja Ester Pindmaa andis teada, et avatud on töötuba, kus nii vanemad kui nooremad külastajad saavad väikese osalustasu eest meisterdada. «Veidi peale kella 11 näitab noor moekunstnik Kätlin Luht ka taaskasutusmoodi,» lisas ta.

Kui mõni asi on remondist või kolimisest üle, siis tasub see äraviskamise asemel tuua taaskasutusse. Korraldajad soovitavad kapid, sahtlid, kuurid korda teha ning kasutult seismajäänud asjadele anda uue võimaluse. Oma esemeid pakkudes tuleks vaadata, et need oleksid sellises seisukorras, millises sa ise oleksid ka nõus seda ostma või saama.

Aia- ja taimehuvilised saavad samal ajal toimuva rohevahetuse käigus oma aias üleliigseks osutunud taimed, pistikud, sibulad, juurikad, seemned või muud aiatarbed tasuta ära anda või vahetada endale vajaliku vastu. Rohevahetuse reeglite kohaselt ei tohi taimi müüa.

Kevadpealinna ettevõtmiste raames möödunud aastal alguse saanud ettevõtmine toimus sel aastal neljal korral. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles