Korduma kippuvad küsimused seoses digilehega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Hea lugeja,
Järva Teataja poole on mitmed inimesed pöördunud, et küsida lisainfot meie digilehe kohta. Vastame siinkohal mõnele korduma kippuvale küsimusele.

*Kas Järva Teatajat on võimalik tellida ka nii, et paberlehest loobutakse ja uudiseid loetaksegi vaid digilehest parooliga?
Vastus: Jah, kevadest on see võimalik. Täpsema info saamiseks võtke ühendust meie klienditeenindajaga tel. 384 9200.

*Olen tellija. Kuidas ma saaksin parooli, et ka digilehest uudiseid ja kuulutusi lugeda?
Vastus: See on lihtne.
1. samm: minge lehele www.jt.ee.
2. samm: vajutage üleval paremal nurgas «aktiveeri digileht».
3. samm: sisestage tellija andmed ja vajutage «aktiveeri digileht».
4. samm: minge vaadake oma e-postkasti, mille aadressi te sisestasite. Sinna tuleb umbes minutiga kiri, kus on edasised juhised ja parool. Ja oletegi digilehe lugeja!
Edaspidi kasutage sisselogimiseks paremal nurgas kasti «logi sisse», mitte «aktiveeri digileht». Probleemide korral võtke taas ühendust klienditeenindajaga tel. 3849 200.

*Kirjutasin kommentaari, aga digileht kustutas selle.
Vastus: tõenäoliselt on põhjus selles, et te kirjutasite kommentaari valmis ja alles siis vajutasite «logi sisse». Tegelikult tuleb seda teha ENNE kommentaari kirjutamist.

*Unustasin parooli. Mis nüüd saab?
Vastus: Klõpsake meie digilehes kastile «logi sisse». Seejärel leidke väike kast «unustasin parooli». Klõpsake sellele. Sisestage oma e-posti aadress ja kontrollkoodi kasti 3 tähte või numbrit, mida te selle kõrval näete. Vajutage «saada». Seejärel vaadake oma e-postkasti. Seal peaks olema teil kiri, kus on juhised edasiseks käitumiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles