Vallimäel saavad sõna 170 kõnelejat

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ANDRUS KOPLISTE,  JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
ANDRUS KOPLISTE, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Täna keskpäeval algav Eesti esimene Arvamusfestival toob Paidesse kokku 170 kõnelejat, 45 arutelu ja 20 erinevat arvamusvahetuse platsi. Kahel päeval ootavad Arvamusfestivali korraldajad kõiki ärksaid eestimaalasi kaasa rääkima ja mõtlema teemadel, mis on olulised Eesti oleviku ja tuleviku jaoks.

«Festival on õnnestunud, kui esimesel aastal osalevad inimesed lahkuvad hea tundega ja tahavad järgmisel aastal tagasi tulla – kas siis osalejana üksinda või oma organisatsiooni jaoks olulise teemapüstituse või arutelualaga,» sõnas Kristi Liiva, festivali idee algataja.

Ta selgitas, et korraldajate soov on tuua inimesed kokku, arutlemaks küsimuste üle, millega tihti tegeletakse kinnistel koosolekutel ametlikus õhkkonnas, ainult kutsutute ringis. «Loodan väga, et sünnib uus traditsioon ja suvine kohtumispaik, et me kõik tunneme rohkem huvi, oleme avatud uutele vaatenurkadele ja vahetame mõtteid Eesti jaoks olulistel teemadel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles