Paides tuleb hapukurgi valmistamise võistlus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Henn Soodla/Pärnu Postimees

Paides 11. juulil aset leidva Kreisilinnapäeva toimkond kuulutas täna välja südasuvise moosi ja värske hapukurgi valmistamise võistluse.

Osa võtma on oodatud moosi- ja hapukurgimeistrid, kes soovivad oma kulinaarseid oskusi ja andeid ka kaaskodanikega jagada.


Võistluse tarvis tuleb Kreisilinnapäevaks valmistada oma retsepti järgi kas purgitäis hapukurke või vaaritada kaks purgitäit südasuvemoosi. «Soovist võistelda tuleks ette teada anda kultuurikeskuse telefonil 384 9135 või 515 3267 ning tuua konkursitaiesed 11. juulil kella üheksaks Paide keskväljakule üles seatud telki,» selgitas Kreisilinnapäeva toimkonna liige Tiia Tamm. «Degusteerimisest üle jääva moosi jagame unikaalse auhinnana võistluste parematele.»


Tamm ütles, et hapukurgi- ja moosivõistlust ajendas toimkonda välja kuulutama jõululaada aegu päkapiku ja piparkoogi ning jürilaadal olnud koduleiva valmistamise võistlus, mis osutusid ülipopulaarseks ja meelitasid osalejad ligi üle Eesti. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles