SEB pangakaardiga võib välisreisil hätta jääda

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rekkameeste kokkutulek Nurmsis lennuväljal.
Rekkameeste kokkutulek Nurmsis lennuväljal. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kaugsõiduautojuht Peeter Kerner on mitmeid kordi pidanud Rootsis kauba poodi jätma, sest pole SEB kaardiga maksta saanud, viimati juhtus see eile toidupoes. Panga sõnul pole viga nende kaartides, vaid kaardimakseterminali tarkvaras.

 „Teeb ikka vihaseks küll, kui sul on kaks SEB kaarti taskus ja ükski ei toimi. See paneb mõtlema panga vahetusele, kaugsõiduautojuhina ma selliseid probleeme ja ebamugavusi endale lubada ei saa. Kuna viibin siin suht igapäevaselt, siis ma ei hakka ju sularaha pakiga ringi käima,“ tõreles peamiselt Skandinaavia maades kaugsõiduautojuhiuna töötav Kerner.

„Mõtlesin ka algul, et mure äkki ainult mul, kuid olen oma tutvusringkonnas uurides kuulnud, et SEB kaardiga makstes mure teistelgi. Paned õiget PIN-i aga terminal väidab selle valeks ja selliseid juhtumeid tuleb ette just Rootsis,“ lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles