Paidest läheb otse-eetrisse kuus ja pool tundi raadiosaateid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERR Kesk-Eesti korrespondendipunkt
ERR Kesk-Eesti korrespondendipunkt Foto: Anu Ansberg

Kolmapäeval kella 12.15st 17ni lähevad Vikerraadio saated «Uudis+» ja «Reporteritund» eetrisse Paides asuvast Eesti Rahvusringhäälingu Kesk-Eesti korrespondendipunktist.

Kell 21.40 algav «Valimisstuudio» läheb eetrisse Paide kultuurikeskuse väikesest saalist, seda saab jälgida ühel ajal nii ETV-st kui ka Vikerraadiost.

Saadet «Uudis+» juhivad ajakirjanikud Arp Müller ja Olev Kenk. «Et tegemist on Järva-, Harju- ja Raplamaa valimiste-eelse saatega, kajastamegi kolme maakonna teemasid,» selgitas Kenk. «Järva Teataja peatoimetaja asetäitja Tiit Reinberg analüüsib poliitilist olukorda Järvamaal ning võtab koos Imavere vallavanema Jüri Ellrami, Koigi vallavanema Kristjan Kõljala ja Koeru vallavanema Jaago Kuriksiga arutluse alla omavalitsuste raharaskused.»

Olev Kenk käis külas Esnas elaval kirjanikul ja tõlkijal Tõnu Õnnepalul. Kenk lubas, et saates saavad oma arvamust valimiste peaküsimustes avaldada ka Järvamaa inimesed
Kell 14.05 algavas «Reporteritunnis», mida juhivad Lauri Hussar ja Andres Kuusk, on üks saatekülaline Järva maavanem Tiina Oraste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles