Sotsiaalminister käis Järva-Jaanis tundi andmas

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalminister Hanno Pevkur rääkis Järva-Jaani õpilastele riigijuhtimisest ja majandusest.
Sotsiaalminister Hanno Pevkur rääkis Järva-Jaani õpilastele riigijuhtimisest ja majandusest. Foto: Andrus Eesmaa

Seoses eile alanud «Tagasi kooli» nädalaga annab Eestis rohkem kui 270 koolis tunde üle 800 külalisõpetaja. Järva-Jaani gümnaasiumile tutvustas eile oma tööd sotsiaalminister Hanno Pevkur, kes on selle kooli vilistlane.

Aulasse kogunesid teda kuulama IX–XII klasside õpilased. Kooli juht Sirje Pehk sõnas, et minister Pevkur kõneles riigijuhtimisest, riigikogu komisjonide tööst ja seaduste tegemisest. «Õpilased tundsid huvi, kuidas saada ministriks, kui suur on tema palk, kas töö on keeruline ja kui palju aega jääb perele,» lausus ta. «Tagasi kooli» internetilehekülje andmetel võtavad Järvamaal külalisõpetajaid vastu veel Paide ühisgümnaasium, Roosna-Alliku, Imavere ja Peetri põhikool, Türi gümnaasium, Ahula lastaed-algkool, Järvamaa kutsehariduskeskus ja Vodja kool.

Sihtasutuse Noored Kooli kommunikatsioonijuht Triin Noorkõiv andis teada, et eile esinesid Türi gümnaasiumis Kalev Veskimäe ja Paide ühisgümnaasiumis Avelin Kalvik, Katrin Kaasik, Kurmet Ojamaa. Teisipäeval kõneles Paide ühisgümnaasiumis Kristina Kask. Kolmapäeval annab Roosna-Alliku koolis tundi Kalev Veskimäe, Türi gümnaasiumis Mihkel Roosme ja Paide ühisgümnaasiumis Anu Ansberg ja Piret Reinfeld.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles