Naabrivalvega liitumine kasvas hüppeliselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla valla Maarjamõisa küla Naabrivalve sektori vanem Angelika Porman usub, et naabrivalvest märku andvad sildid hirmutavad pätid külast kaugele.
Ambla valla Maarjamõisa küla Naabrivalve sektori vanem Angelika Porman usub, et naabrivalvest märku andvad sildid hirmutavad pätid külast kaugele. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Raske aeg sunnib inimesi kokku hoidma ja nii on viimase aasta jooksul liitunud Järvamaal Naabrivalvega rohkem sektoreid kui kõigi eelnevate aastate peale kokku.

Eesti Naabrivalve Järvamaa projektijuht Jüri Siim ütles, et varem oli Järvamaal kümme Naabrivalve sektorit, tänavu on neid lisandunud 13 ning mitu sektorit on avaldanud soovi ja kavatseb lähiajal omas piirkonnas naabrivalve sisse seada.

Siim ütles, et kuigi mõni liituja on teinud otsuse pärast sissemurdmisi või vargusi, ta üldiselt kuritegevuse suurenemisel Naabrivalvega liitumises suurt põhjust ei näe. «Pigem paneb kehv aeg rohkem mõtlema sellele, et on vaja üksteise eest paremini hoolt kanda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles