Paide linnapea palk tõusis

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnapead Kersti Sarapuud õnnitleb tagasivalimise puhul Paide Püha Risti koguduse õpetaja Algur Kaerma.
Paide linnapead Kersti Sarapuud õnnitleb tagasivalimise puhul Paide Püha Risti koguduse õpetaja Algur Kaerma. Foto: Tiit Reinberg

Paide linnavolikogu valis tänasel istungil linnapeaks Kersti Sarapuu, kes on sel kohal töötanud juba neli aastat, ja määras tema palgaks 28 800 krooni.

Paide linnapea palka tõstis volikogu viimati 2008. aastal 29 200 kroonile. Kui linna palgal olevate töötajate töötasud vähenesid, vähenes see ka linnapeal 15 protsenti ehk siis 24 820 kroonile.
Seega teenib Sarapuu edaspidi kuus 4000 krooni praegusest rohkem.

Linnapea palga määramise arutelul küsis volinik Tarmo Alt, kas linnapea palga tõstmine tähendab, et ka teised linna palgal olevad inimesed võivad suureneva sissetuleku arvestada.
Volikogu esimees Ants Hiiemaa ühest vastust selle küsimusele ei andnud, kuid ütles, et praegu järgmise aasta eelarvet tehes valitseb seisukoht, et töötajate palku ei alandata.

Volikogu määras täna ka oma esimehe ja aseesimehe hüvitised. Volikogu esimees Ants Hiiemaa saab kuus 10 400 ja aseesimees Aivo Toomistu 5200 krooni hüvitist. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles