Täna on viimane päev esitada aasta teo kandidaate

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Täna on viimast päeva võimalus esitada aasta teo tiitli kandidaate.

Tavapäraselt korraldavad konkurssi maakonnaleht Järva Teataja ja Järvamaa omavalitsuste liit (JOL).

Järva Teataja peatoimetaja Arnika Tegelmann lausus, et kuigi Eesti sipleb koos muu maailmaga majandusraskustes, on aasta olnud järvakatele üllatavalt teguderohke ning palju kohta võib öelda esimene, suurim, ainulaadne. «Järvamaal pole veel kunagi varem nii palju ehitatud kui sel aastal,» lausus ta. «Osa objekte on ka valminud ja võivad seista aasta teo konkursi kandidaatide ritta.»

Masu kiuste niisiis tublidest tegudest Järvamaal puudust pole. Tegelmann selgitas, et aasta teo tiitlile võivadki kandideerida sündmused, paigad, asjad, raamatud, taiesed, sportlikud saavutused, tänavu valminud ehitised, korrastatud kohad, olulised kultuurisündmused, mis said alguse tänavu või tekitasid suuremat kõlapinda kui eelmisel aastal. «Tiitli vääriline võib olla ka ärimees, kes praeguses raskes majandusolukorras lõi juurde hulga töökohti, mõni hea idee, tegu, mis päästis kellegi elu, » lausus Tegelmann.

Kandidaate võivad esitada omavalitsused ja lehes ilmunud kupongi abil ka kõik järvakad, tuleb vaid pista täidetud kupong Järva Teataja postkasti või saata aadressil: Väike-Aia 5, 72711 Paide.
Aasta teost võib teada anda ka meilitsi: arnika.tegelmann@jt.ee või jol@jarvamv.ee kuni 29. detsembrini. «31. detsembril paneme tosina kõige kaalukamat tegu paarikümneks päevaks rahvahääletusele,» sõnas Tegelmann.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles