Tasuta loodusmatk viib Põhja-Kõrvemaale

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
loodusmatk (pilt on illustratiivne)
loodusmatk (pilt on illustratiivne) Foto: Marika Rajamäe

Loodushuvilised on oodatud osalema sügismatkadel. Keskkonnaamet korraldab sügise alguse puhul 15 maakondlikku matka, mis toimuvad looduskaitsealade radadel ning mida juhendavad Keskkonnaameti töötajad ja kohalikud giidid. Matkadest osavõtt on kõikidele huvilistele tasuta.

Üle-eestilised matkad toimuvad nädalavahetustel madisepäevast mihklipäevani ehk 21.–29. septembrini. Enamus retkedest toimuvad loodus- ja maastikukaitsealade radadel, kuid külastatakse ka lähedale jäävaid huviväärsusi. Matkade juhendajateks on Keskkonnaameti töötajad ning kohalikud giidid.

Järvamaa matk viib osalejad 28. septembril Põhja-Kõrvemaa looduskaitsealale Harjumaal. Järvi järvede juurest matkatakse üle Kõnnu Suursoo Paukjärveni. Buss väljub Türi keskväljaku parklast kell 9, Paide kultuurikeskuse parklast kell 9.15. Võimalik liituda Roosna-Allikult ja Aravetelt. Tagasi Türile jõutakse kella 16 paiku. Lisainfo ja registreerimine: Piret Eensoo, tel 5306 5044, piret.eensoo@keskkonnaamet.ee.

Sügismatkad on jätkuks kevadistele looduskaitsekuu matkade sarjale ning nende korraldamise eesmärgiks on parandada Eesti elanike keskkonna- ja looduskaitsealaseid teadmisi. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles