Uus aasta toob maavalitsusse muudatusi

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva maavalitsus
Järva maavalitsus Foto: maavalitsus

Homsest on maavalitsuses kolm struktuuriüksust: kantselei, arengu- ja planeeringuosakond ning haridus- ja sotsiaalosakond. Sellega jõudis lõpule maavalitsuste struktuuride ja koosseisude ühtlustamine.

Järva maavalitsuses on 33,2 ametikohta, neist 3,5 jäävad esialgu täitmata raha nappuse tõttu.
Maasekretär Virve Toode ütles, et struktuurimuudatus toimus etapiti. 1.detsembrist kaotati perekonnaseisuosakond ning need ülesanded anti kantseleile.

Samast tähtajast läksid rahandus- ja maaosakonnast kantseleisse haldusküsimused ning arengu- ja planeeringuosakonda maa- ja ühistranspordiga seotud ülesanded.

1. jaanuarist ei ole enam rahandusosakonda kuna uuest aastast tsentraliseeriti kõigi maavalitsuste raamatupidamise, personali- ja palgaarvestus Viljandi maavalitsuse juurde. Seoses sellega koondati pearaamatupidaja asetäitja ja peaspetsialisti ametikoht. Maa järelmaksu vanemspetsialisti ametikoht viidi üle kantselei koosseisu ning pearaamatupidaja jätkab kantseleis finantsnõuniku ametikohal.

Maavanem Tiina Oraste autasustas kauaaegset pearaamatupidaja asetäitjat Aivi Kaasikut Järvamaa teenetemärgiga ja rahandusosakonna peaspetsialisti Kersti Saart tänukirjaga. Maavanem annab autasud kätte täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles