Eestlaste lemmikliköör võitis trofee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kõrgetasemelisel veini ja kangete alkohoolsete jookide võistlusel «Estonian Wine and Spirit Challenge 2006» võitis kõige rohkem auhindu Liviko. Sealhulgas sai ettevõte ka kõrgeima auhinna ehk trofee kange alkoholi võistlusklassis.

Eesti hinnatuimaks kangeks alkoholiks osutus Liviko liköör Vana Tallinn.

Liviko müügidirektor Ragnar Kits ütles, et Vana Tallinn on menukas naps eestlaste seas. «Vana Tallinnat peetakse ka meie naabermaades ja Skandinaavias hinnatud kingituseks,» lisas ta.

Vana Tallinn on rummimaitseline kange liköör, millel on omapärane, veidi eksootiline ja pehme maitse. Kits märkis, et napsu iseloomustavad nüansid on naturaalsed noodid vaniljest, rummist ja kaneelist, aktsendiks tsitruseõlid, mis lisavad peenelt mõru aroomi. «Vana Tallinn sobib tassi tee või kohvi kõrvale või ka purustatud jääga nautida,» soovitas ta. «See on samuti suurepärane kokteilikomponent.» (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles