Põllumajandusministeerium koondab allasutused kokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.
Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. Foto: Liis Treimann.

Põllumajandusministeerium koondab kõik allasutused maakondades ühte majja, plaani kohaselt peaks ühendamine lõpule jõudma paari-kolme aasta jooksul.

Praegu on koondumine toimunud juba Raplas ja Põlvas, selle aasta algul saavad asutused olema ühes kohas Ida-Virumaal Jõhvis ning Viljandis. Tuleval aastal on plaanis koondada asutused Läänemaal Haapsallu ja Järvamaal Paidesse.


Allasutuste ühes majas olles vähenevad kindlasti halduskulud, aga eelkõige püütakse tagada põllumajandusministeeriumi teenuse mugavam kättesaadavus inimestele, vahendasid

ERR uudised

.


"Toetuste taotlemisel on vaja minna PRIA-sse, teatud dokumente on vaja täita täna veel tegutsevas taimetoodangu inspektsioonis. Kui nad on erinevates kohtades, siis see võtab inimesel palju rohkem aega," selgitas põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.


"Kui kõik allasutused on üheskoos, siis tekib teatud sünergia, asjaajamine ametiasutuste endi vahel muutub lihtsamaks ja kiiremaks. See annab kindlasti teenindamise kvaliteedile juurde," lisas ta.


Seeder ütles, et niisugune koondumine maakondades on ministeeriumi strateegiline eesmärk. "Praktika on näidanud, et need kohad, kus meie allasutused on juba tänaseks üheskoos, tegutsevad väga hästi ja see õigustab ennast," märkis minister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles