Heategevuskampaania aitab lasterikkaid peresid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Itella SmartPOST ja Uuskasutuskeskus koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga pikendavad Eesti lasterikaste perede toetuseks läbi viidavat kampaaniat. Kasutatud sporditarbeid ja –riideid oodatakse kampaania raames septembri lõpu asemel nüüd kuni 14. oktoobrini.

Ettevõtmise “Uuele ringile!” käigus on võimalik SmartPOSTi pakiautomaatide ja Uuskasutuskeskuste vahendusel läkitada kasutatud sporditarbeid ja –riideid Põlvamaa ja Ida-Virumaa lasterikastele peredele, kelleni aitab saadetised toimetada Eesti Lasterikaste Perede Liit.

„Otsustasime kampaaniat pikendada 14. oktoobrini. Nii on veel pisut aega kodudes sügispuhastuse käigus välja tulnud või suve jooksul väikseks jäänud spordivahenditele ja –riietele lasterikastes peredes uus elu anda,“ selgitas Itella SmartPOSTi tegevjuht Risto Eelmaa.

„Seni on peamiselt saadetud spordiriideid ja –jalanõusid, mida peagi asume uutele omanikele edasi toimetama,“ ütles Uuskasutuskeskuse tegevjuht Katriin Jüriska. Tema sõnul on lisaks riietele ja jalanõudele endiselt väga oodatud ka kõik sportimiseks vajalikud vahendid. „Olgu nendeks siis jalg-, võrk- kui korvpallid, tennise- ja sulgpallireketid, uisud, spordikotid ja miks mitte ka rattakiivrid või ujumisprillid,“ lisas Jüriska.

Paki saatmine SmartPOSTi kaudu maksab kampaania raames 1€, sõltumata kapi suurusest. Sümboolsest saatekulust kogunenud tulu antakse üle Eesti Lasterikaste Perede Liidule, et osta selle eest jalgpalle noortele vutifännidele.

Kampaanias osalemise detailse juhendi ja pakiautomaatide asukohad leiab kampaanialehelt www.smartpost.ee, Uuskasutuskeskuste asukohad leiab organisatsiooni kodulehelt www.uuskasutus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles