Andekate laste vahel jagunes 22 600 krooni

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Geir Samuel ja Meeri Kätriin Voolaid
Geir Samuel ja Meeri Kätriin Voolaid Foto: Kristo Kivisoo

Paide linnavalitsus kinnitas esmaspäeval tänavuse Hillar Hanssoo nimelise heategevusliku sihtkapitali Andekas Laps nõukogu otsuse, mille kohaselt sihtkapital toetab Hillar Hanssoo nimelist malekooli, aga ka Paide gümnaasiumi noormeeste ansamblit Deja Vu ning 28 linna andekat last kokku 22 600 krooniga.

Linnapea Kersti Sarapuu tundis rõõmu, et jätkub noori ja andekaid, kes on oma püüdlikkuse ja tublidusega silma paistnud.


Toetused saavad noored kätte kätte pühapäeval Eesti Vabariigi 92. aastapäevale pühendatud aktusel Paide kultuurikeskuses.


Sihtkapitali Andekas Laps jagab andekatele Paide noortele preemiaid juba seitsmendat korda. Eelmistel aastatel on stipendiumi pälvinud 181 noort paidelast.


Paide teeneka maleõpetaja Hillar Hanssoo pärandvara põhjal asutatud sihtkapitali eesmärk on toetada Paides elavaid andekaid lapsi saavutuste ja tulemusliku tegevuse eest.


Sihtkapitali arveldusarve SEB pangas on 10030228771016.

Sihtkapitali Andekas Laps tänavuse laureaadid:
4000 krooni: Hillar Hanssoo nimeline malekool.
2000 krooni: noormeesteansambel Deja Vu.
1000 krooni: Meelis Kiisk.
700 krooni: Helen Aasa, Kristiine Kurema, Christopher Voolaid, Geir Samuel Voolaid, Meeri Kätriin Voolaid, Maximo Erm, Heidy Heleen Trug, Johanna Laura Trug, Maarja Abner, Liina Leinberg.
600 krooni: Veiko Lillipuu.
500 krooni: Kristofer Nilp, Oliver Bollverk, Krete Kaasik, Linda Blande, Kimberly Jakobson, Triin Heinaste, Kaisa Pelt, Grete Oolberg, Kadri Kõrvek, Mariliis Einma, Eliis Härma, Ainika Adamson, Timo Mäeots, Allar Kiristaja, Maia Salm, Jan Margen Vau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles