Paide linnapea tellis kleidi tuntud moekunstnikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti ja Arvo Sarapuu
Kersti ja Arvo Sarapuu Foto: Merili Nikkolo

Täna õhtul toimub presidendi vastuvõtt, kuhu läheb kuus järvalast. Teiste seas ka Paide linnapea Kersti Sarapuu koos riigikogu liikmest abikaasa Arvo Sarapuuga.

Kersti Sarapuu sõnas, et kuna presidendi vastuvõtt on väga austusväärne ettevõtmine vabariigi aastapäeval, leiab ta, et kutset tuleb järgida ning seal ka presidendipaarile ning loomulikult ka kõikidele teistele osavõtjatele lugupidamist avaldada.

Sarapuu ütles, et kui rääkida riietusest, siis on väga tähtis, et inimene tunneks end selles hästi ning teaks, et ka teistel on teda meeldiv näha.

Ta lausus, et tal on olnud meeldiv koostöökogemus kahe populaarse moekunstnikuga: Tiina Talumees ja Katrin Kuldma. „Olen neilt ka vaheldumisi tellinud. Seekord siis jälle Katrinilt," lausus Sarapuu. „Ta oli paar aastat "kadunud" ning siis kutsus külla uude disainibüroosse ning pakkus ka kohe kleidi kavandi välja. Tänaseks on see valmis."

Sarapuu lausus, et talle meeldis pakutu. Tegemist on kostüümiga, pruuni värvi, erksavärviliste lisanditega, materjaliks peenvillase eriline töötlus.

Sarapuu sõnas, et seni on ta eelistanud tellida igaks vastuvõtuks uue kleidi, sest selline vastuvõtt on aastas ainulaadne. „See ei pea olema moedisainerite tehtud, võib väga vabalt olla omalooming ja isetehtud, kuid sellest peab välja tulema, et selleks ürituseks on valmistutud, et ei tekiks olukorda, kus mõtlen, ah, et lähen täna välja, haaran kapist midagi selga," lausus ta. „Kui oled ette valmistanud mineku, näitab see lugupidamist ka ürituse enda suhtes."

Sarapuu ütles, et tema eelmiste vastuvõttude kleidid-kostüümid, ja neid ei ole vähe,
seisavad kapis või on pakitud. „Olen neid ühe korra kandnud ka oma vastuvõtul linnapeana," lausus ta.
Sarapuu sõnas, et ta ei ole kleite ka maha müünud. „Kuna meil abikaasaga on viis last, küllap neist on võimalik tulevikus neile endile, lapselastele mingeid kasutamisvõimalusi
leida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles