Juhid panid talimängudel tervise kaalule

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alo Aasma

Eile Paides alanud Eesti linnade talimängudel astusid täna võistlustulle ka linnade juhid. Paidet esindasid abilinnapea Kaido Ivask ja volikogu aseesimees Aivo Toomistu. Türi eest võistles abivallavanem Üllar Vahtramäe.


Juhte ootas ees kolm ala: korvpallivisked, jalgpallislaalom ja kombineeritud teatevõistlus. Aivo Toomistu ütles, et tema talimängudele meelitamisega korraldajad palju vaeva nägema ei pidanud. «Olen ka varasemalt Paidet analoogsetel võistlustel esindanud,» lisas ta.
Vaatamata sellele, et juhtide võistlusalad tehti teatavaks alles kohapeal hindas Toomistu enda võistluste kordaläinuks. Küll märkis ta, et teatevõistlusesse kuulunud õhupalli lõhkipuhumine osutus võistlejatele üsna ohtlikuks. «Üks võistleja sai endale isegi verevalumi silma alla,» nentis ta.

Osavaimaks linnajuhiks osutus Elva abilinnapea Toomas Järveoja ning Türi abivallavanem Üllar Vahtramäe ees Kärdla linnapea Georg Linkov.
Talimängud lõppevad täna kell 18. Kokku on mängudel esindatud 19 linna ligi 500 sportlasega. Lisaks juhtidele selgitavad osalejad parimad veel meeste ja naiste korvpallis, males, kabes, lauatennises ja suusatamises. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles