Järvalased pääsesid «Koolitantsu» lõppkontserdile

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Koolitantsu» lõppkontserdil Tallinnas näeb ka spordiklubi Maribel trupi Exit estraaditantsu «Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni», mis räägib sekretäri rutiinsest tööpäevast.
«Koolitantsu» lõppkontserdil Tallinnas näeb ka spordiklubi Maribel trupi Exit estraaditantsu «Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni», mis räägib sekretäri rutiinsest tööpäevast. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eile õhtul selgusid «Koolitantsu» lõppkontserdile pääsevad tantsud, Järvamaa eelvooru tantse on nende seas viis.

Lastetantsude kategoorias pääsesid edasi Hotsporti lustakas mudilaste tants «Hiirekeste hüppekool» ja  I–III klasside vanuserühmas Paide trupi Pipid esitatud «Tantsides koos hüpitsaga».


Lõppkontserdil Tallinnas näeb ka kaht Järvamaa estraaditantsu: Järva-Jaani noorte liikumisrühma «Kuus kuuekümnendates» ja spordiklubi Maribel trupi Exit «Hommikust õhtuni, õhtust hommikuni».


Edasi pääses ka maakonna vooru ainus Eesti-teemaline tants «Eesti hobuse tööpäev», mille esitas Paide gümnaasiumi rühm Südameke.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles