Politsei tunnustas tublisid ametnikke

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna tähistab politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri Paide politseijaoskond vabariigi aastapäeva ning prefekt Priit Suve andis politseiametnikele ja -teenistujatele kätte mentori aumärgid ja politsei teenistusristid.

Olulise panuse eest koolituse edendamisel ja personali arendamisel annetas peadirektor Raivo Küüt mentori aumärgi Paide politseijaoskonna politseiametnikule politseileitnant Tõnu Kivisele.

Pikaajalise teenistuse eest Eesti politseis annetas peadirektor Raivo Küüt politsei teenistusristi «15 aastat laitmatut teenistust» järgmistele Järvamaa politseinikele: komissar Arvid Harmale, ülemkonstaabel Malle Hermansonile, ülemkonstaabel Üllar Kütile, üleminspektor Meelis Maaslepale, vanemkonstaabel Aivar Piirsalule, vanemkonstaabel Riho Rahala, vanemkonstaabel Jaanus Viilopile.

Pikaajalise teenistuse eest Eesti politseis annetas peadirektor Raivo Küüt politsei teenistusristi «10 aastat laitmatut teenistust» Paide politseijaoskonna politseiametnikule vaneminspektor Ade Russakule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles