Järvakate ettevõte hakkab mulke sõidutama

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja.

1. juulist hakkab Viljandimaa bussiliine teenindama perekond Sarapuu firma ATKO Trans.

Sakala kirjutab, et kuna ükski firma ei vaidlustanud Viljandi maavanema otsust tunnistada maakonna bussiliinidele vedaja leidmiseks korraldatud riigihanke võitjaks aktsiaselts ATKO Trans, on maavalitsus valmis temaga lepingut sõlmima. «Seaduses sätestatud ooteaja möödudes on pooled alustanud ettevalmistusi hankelepingu allkirjastamiseks,» ütles Viljandi maavalitsuse jurist Marju Lepmets.

Enne lepingule alla kirjutamist on maavalitsusel tarvis saada maksu- ja tolliameti kinnitust maksuvõlgade puudumise kohta ning täiendada hankelepingu projekti.
Viljandi maavanem tunnistas 26. veebruaril riigihankel «Avalik liinivedu Viljandi maakonna bussiliinidel» edukaks aktsiaseltsi ATKO Trans pakkumused.
Kaheksaks aastaks sõlmitava lepingu järgi hakkab ATKO Trans 1. juulist sõitjaid vedama kõigil Viljandimaa bussiliinidel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles