Masu toob Järva-Jaani suure toidupoe

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käivad Järva-Jaanis ajaloolise Pentre veski asukohas pinnasetööd, kuid sügisel avab seal uksed piirkonna suurim, Grossi toidukauplus.
Praegu käivad Järva-Jaanis ajaloolise Pentre veski asukohas pinnasetööd, kuid sügisel avab seal uksed piirkonna suurim, Grossi toidukauplus. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva-Jaanis ajaloolise veski maa-alal algasid tuhande ruutmeetri suuruse Grossi toidukaupluse ehitustööd, kauplus peaks uksed lahti tegema sügisel.

Ärimees Oleg Gross ütles, et kopp on Järva-Jaanis maasse löödud, seetõttu taganemisteed pole. «Ehitamine peaks võtma aega neli kuud, uksed avame sellest arvestatuna augusti lõpul või septembri algul,» lausus ta.

Grossi meelest on kauplust ehitada just praegu hea aeg, sest maa ja ehitushinnad on odavad. «2008. ja 2009. aastal meie ei laienenudki, sest see oleks liiga kallis olnud,» selgitas ta. «Praegusest majanduslangusest ei saa lasta ennast heidutada, sest üks kauplus peab püsima pool sajandit, aga selle aja jooksul näeme veel mitut uut langust.»

Grossil on kauplus ka Paides ja Türil ning lähiajal ta Järvamaale neid rohkem püstitada ei kavatse.
Gross tunnistas, et pidas plaani ka Koeruga, kuid ei leidnud kohaliku võimuga ühist keelt. «Järva-Jaanis on meil asjaajamine väga sujuvalt läinud,» lisas ta.
Grossi hinnangul on konkurents Paide kaubandusturul Selveri ja Maxima tulekuga tihenenud ja lõivu on pidanud sellele maksma kõik kaupmehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles