Missid õppisid tuld võtnud inimest kustutama

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna harjutas kümme Miss Mediumi finalisti Lääne-Eesti päästekeskuse Paide komandos tuld võtnud inimese kustutamist. Inimeste peal katseid ei korraldatud, põlema pandi hoopis nukk. Pildil lämmatab leeke paidelane Getlyn Sarapik.

12-15aastaste tüdrukute missivõistluse peakorraldaja Triin Väin lausus, et ka eelmisel aastal käisid kandidaadid Paide komandos, kus päästjad valisid oma lemmiku, kes sai kõige paremini ülesandega hakkama. Nii on see ka tänavu. Tublima tüdruku nime avalikustavad päästjad finaalis.
Üle kuu on missikandidaadid harjutanud Taimi Ainjärve käe all laval kõndimist ja õppinud tantsu, mille nad peavad esitama finaali esimeses voorus. Triin Väin on selgitanud tüdrukutele, kuidas tuleb laval rääkida, tulemas on meigikoolitus.

Finaal on laupäeval, 8. mail Paide kultuurikeskuses.
Väin lausus, et võistlus tundub tulevat tasavägine. «Kui eelmisel aastal oli selleks ajaks juba näha, kes hakkavad võistlema tiitli pärast, siis tänavu pole mul aimugi, mis sealt tuleb,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles