Perekond Sarapuu firma jäi võlgade tõttu tööst ilma

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja.

Viljandi maavalitsus kõrvaldas maksuvõla tõttu hankemenetlusest edukaimad pakkumised esitanud aktsiaseltsi ATKO Trans ning tunnistas edukaks maksumuselt järgmised pakkumised.

«Riigihanke hindamiskomisjoni 9. aprillil peetud koosolekul kõrvaldati riiklike maksude võlgnevuse tõttu hankemenetlusest AS ATKO Trans, kes oli Viljandi maavanema 2010. aasta 26. veebruari korraldusega kõigis liinigruppides edukaks tunnistatud,» ütles Viljandi maavalitsuse jurist Marju Lepmets.

Hindamiskomisjoni koosolekul viidi ühtlasi läbi uus pakkumiste võrdlemine ja hindamine. «Hindamiskomisjoni tegi maavanemale ettepaneku tunnistada liinigruppides Viljandi linnalähiliinid ja Põhja-Viljandimaa edukaks aktsiaseltsi MTG pakkumused ning liinigrupis Lõuna-Viljandimaa osaühingu Automen pakkumus,» sõnas Lepmets. Maavanem kinnitas komisjoni ettepaneku oma korraldusega samal päeval.

Riigihangete seaduse kohaselt on kõigil hankemenetluses osalenud pakkujatel õigus hankija otsus seitsme tööpäeva jooksul riigihangete ameti juures asuvas vaidlustuskomisjonis vaidlustada. Seaduse järgi saab hankelepingu sõlmida eduka pakkujaga pärast 14 päeva möödumist edukaks tunnistamise otsuse tegemisest.

ATKO Trans kuulub Paide linnapea Kersti Sarapuu ja ta riigikogu liikmest abikaasa Arvo Sarapuu perele. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles