Linnameeskond pakub kringlit ja seguneb fännidega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PAIDE LINNAMEESKOND - NARVA JK TRANS. Paide linnastaadion.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
PAIDE LINNAMEESKOND - NARVA JK TRANS. Paide linnastaadion. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnameeskond peab laupäeval kl 14 Paide kunstmurustaadionil oma tänavuse meistriliigahooaja viimase mängu JK Tallinna Kaleviga.

Et tegemist on hooaja lõpumänguga,  pakub meeskond pealtvaatajaile kringlit ja sooja jooki (teed või kohvi). Linnameeskonna tegevjuht Veiko Veskimäe kutsus kõiki huvilisi staadionile ja kinnitas, et toidupuudust karta ei tasu.

Mängu järel saavad meeskonna fännid kohtuda jalgpalluritega sealsamas väljakul. 

Paide linnameeskonna peatreener Meelis Rooba ütlust mööda tasub jalgpallihuvilistel laupäeval kindlasti sammud Paidesse seada, sest see on 2013. aastal viimane võimalus linnameeskonda kodulinnas mängimas näha. «Samamoodi on meeskonnas mehi, kellele see kohtumine jääb meie koosseisus viimaseks, näiteks Meelis Peitre läheb Autraaliasse,» lisas ta.

Rooba ennustas, et mäng tuleb põnev. «Tahame lõpetada hooaja ikka positiivsete emotsioonidega,» kinnitas ta. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles