e-ajastu vahetas välja pensionäride juhid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa pensionäride koondise uue juhatuse esimehe Mare Veermaa (vasakul) meelest on Helga Rööpson paarikümne aastaga lati nii kõrgele tõstnud, et raske on sellist taset hoida.
Järvamaa pensionäride koondise uue juhatuse esimehe Mare Veermaa (vasakul) meelest on Helga Rööpson paarikümne aastaga lati nii kõrgele tõstnud, et raske on sellist taset hoida. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

20 aastat ehk selle loomisest peale Järvamaa pensionäride koondist juhtinud Helga Rööpson pani koos enamiku juhatusega ameti maha, sest asjaajamine nõuab nüüd kõigilt arvuti ja interneti olemasolu.

«Igal asjal on oma aeg, meie aeg sai ümber,» tunnistas Helga Rööpson eelmisel nädalal. «Eelmise juhatuse keskmine vanus oli 76 aastat!»


Järvamaa pensionäride koondise uus juhatus on seitsmeliikmeline, kuhu vanast jäi vaid kaks liiget: Jüri Treufeldt ja Velli Leesmaa. Juhatuse uus esimees on Mare Veermaa.


Kui varem olid juhatuse liikmed valdadest üle maakonna, siis nüüd Paidest ja Türilt, sest sõidukulud on suured. «Kõige tähtsam oli juhatuse valikul see, et kõigil peab olema kodus internet,» selgitas Rööpson. «Asju saab ajada vaid e-kirjadega, eelmisel aastal tuli MTÜ-l teha isegi e-aruanne!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles