Kooriühing hakkab aastapreemiaid jagama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupidu. Pilt on illustratiivne.
Laulupidu. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Eesti Kooriühing kutsub üles esitama kandidaate 2013. aasta preemiatele. Kandidaatide esitamise tähtaeg 1. detsember.

Tunnustust jagatakse kolmeteistkümnes kategoorias: aasta koor, aasta dirigent, aasta dirigent-muusikaõpetaja, aasta puhkpilliorkester, aasta puhkpilliorkestri dirigent, aasta noor dirigent, aasta toetaja (valdkonna sponsor), aasta korraldaja (koorivanem või -administraator, koorimuusikas tegutsev kultuurimanager vms), aasta kooriplaat, aasta koorihelilooja, aasta tegu, koostööpreemia, ja üksmeelepreemia. Lisaks valitakse Eesti Heliloojate Liidu ja Eesti Kooriühingu koostöös ka aasta koorihelilooja – see tiitel antakse 2013. aastal valminud silmapaistva kooriteose autorile või seoses ühe autori loomingule pühendatud suursündmusega. Selle tiitli saaja valib Eesti Heliloojate Liidu juhatus.
Traditsiooniline kooriühingu aastakontsert toimub 25. jaanuaril kell 15 Estonia kontserdisaalis ning seal antakse preemiad ka üle.
Kandidaatide nimed koos põhjendusega (1000-2000 tähemärki) palutakse saata Eesti kooriühingu aadressil kooriyhing@kul.ee hiljemalt 1. detsembril. Täpsem teave nominentide esitamise kohta on saadaval kooriühingu kodulehel: www.kooriyhing.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles