Korteriühistutele pakkus mõtteainet e-arvetele üleminek

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Andrus Eesmaa

Eilsel Paide linna korteriühistute teabepäeval tutvustatud otsekorralduste üleminek e-arvetele tekitas rohkem mõtteid kui lumekoristus või linna tänavavalgustus.

Eesti korteriühistute liidu kohapealse esindajana Paide korteriühistute teabepäeval osalenud Anne Tampere selgitusel põhjustas arutelu panga esindaja sõnavõtt otsekorralduste muutumisest e-arveteks. «Praeguste tasuta otsekorralduste asemele tulevad 1. detsembris tasulised e-arved ja need on mitmele väiksemale korteriühistule juba mõttekoht, kas neid üldse tasub teha,» arutles ta.

Kui e-arvetele üleminek tekitas elavat arutelu, siis vaid teadmiseks võeti linnajuhtide ülevaade lumekoristusest ja tänavavalgustusest. «Murede kohta ootavad uued linnajuhid ettepanekuid. Neid saab  esitada ka otse kord kuus kolmapäeviti teabepäevadel linnavalitsuse saalis,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles